Fonden

Endelig åbent i Glad Zoo!

Dyrepassere og -elever i Glad Zoo har ventet længe på at lukke dørene op til haven i denne sæson. Covid19 har udsat den længe ventede åbningsdag flere gange, men nu kan haven endelig fyldes med gæster igen.

”Det har sandt at sige ikke været en sæsonstart lige ud ad landevejen,” fortæller Dennis Hein Jensen, driftschef i Glad Zoo, ”…måske nærmere en god og spændende rutsjetur, op og ned, med hele følelsesregistret i brug. Men vi er lykkelige for, at vi nu har fået åbnet her op til pinsen. Vejret ser ud til at have taget sommertøjet på, så der er forhåbentlig en masse gæster, der kommer på besøg med lyst til gode oplevelser med dyrene. Vi er i hvert fald klar til at tage imod – med god afstand og håndsprit.”

Glad Zoo havde sin længe ventede første åbningsdag i denne sæson den 26. maj. Trofaste gæster stod allerede klar ved indgangen kl. 10, og støtten fra gæsterne undervejs i nedlukningsperioden har da også været enorm med både søde kommentarer på de sociale medier, online køb af sæsonkort og vigtige donationer.

”Det har betydet rigtig meget at mærke gæsternes støtte. Vi er her for at formidle viden om naturen og om dyrene til børn og voksne, og det giver ærlig talt mest mening, når der er nogen at formidle til og ikke bare en tom dyrepark, så vi er glade og taknemmelige,” fortæller Dennis Hein Jensen.

Ronnie og hans mor Calina stod klar ved indgangen, da Glad Zoo slog dørene op den 26. maj kl. 10

Vil du vide mere om Glad Zoo?

Besøg den hyggelige dyrepark i Lintrup udenfor Vejen

Læs mere på Zoo hjemmeside

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her