Fonden

Vi serverer mad i KU.BE

Glad Mad står for driften af cafeen i KU.BE og varetager rengøringen af de næsten 4.000 m2 i kultur- og bevægelseshuset på Frederiksberg. Det er et samarbejde, som bygger på et fælles ønske om at løse flere serviceopgaver sammen og bidrage til gensidig inspiration med afsæt i kulturel og social mangfoldighed, som er fælles kerneværdier.

Cafédrift i KU.BE

KU.BE er Frederiksberg Kommunes Kultur- og bevægelseshus – et 3.800m2 nyt mødested for byens borgere, der udforsker grænserne mellem kultur, sundhed og bevægelse. I stueetagen finder man Café Glad, som drives af Glad Mad. Her er det muligt at købe god kaffe og spise lækre, sunde retter. Cafeen leverer også forplejning til møder og arrangementer i KU.BE. Der er også mulighed for frokost ud af huset. Kom forbi caféen eller kontakt os og hør om mulighederne for forplejning. Køkkenet fokuserer på årstidernes udvalg og det sunde økologiske måltid. Man kan både få stillet den lille sult eller nyde et varmt måltid. Hver eneste dag er cafeen fyldt med duften af kaffe og hjemmebagt brød.

God mad & god samvittighed

Foruden KU.BE, driver vi bl.a. café i DR-byen, SOPU og FOSS, hvor vi leverer god mad og god samvittighed. Der tales meget om det rummelige arbejdsmarked. Og vi kan vel alle blive enige om, at det er en god idé at inkludere så mange som muligt i virksomhederne. Både dem på kanten af arbejdsmarkedet og mennesker med handicap, så de kan finde en plads i det store fællesskab. En smagfuld løsning på det dilemma hedder Glad Mad.

Mere om Glad Mad

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her