Fonden

Glad Teater på Aprilfestival

Foråret springer ud med masser af oplevelser fra Glad Teater, som blandt andet er medarrangør af en verdenskongres og festival for inkluderende scenekunst.

Catch the Wave
Når årets Aprilfestival slår dørene op i Esbjerg, kan publikum opleve intet mindre end en verdenskongres og festival for inkluderende scenekunst. Kongressen hedder Catch the Wave, og Glad Teater er sammen med IIAN, International Inclusive Arts Network, medarrangør.

Her kan man opleve debatter og workshops, og der bliver vist forestillinger, hvor skuespillerne har funktionsvariationer og forestillinger, der er henvendt til et publikum med funktionsvariationer.

I anledning af festivalen har Glad Animation produceret en video om Catch The Wave, som du kan se her:

Flere forårsoplevelser med Glad Teater
Glad Teater deltager også selv på Aprilfestival med tre forestillinger. Den poetiske klovneforestilling VIVALDIS og den nye Stormen – The Rumble, der er en lys og legende danseforestilling. Derudover har teatrets ensembleskuespiller Siri hovedrollen i Teatret FairPlays ’En af dagene’.

Festivalen finder sted i Esbjerg fra 27. marts – 3. april, hvor omkring 100 professionelle børne- og ungdomsteatre fra hele Danmark deltager, skriver Aprilfestival på sin hjemmeside.

Læs mere om Glad Teater her: https://www.gladteater.dk

Her samler vi ikke på data, men på glade historier