Fonden

Prestigefuld designpris til Glad

Glad har vundet Employment Growth Prisen fra Danish Design Award.

Forgyldt D med teksten Danish Design Award på siden. Placeret på et klæde med mønster i rødt og hvidt

Det er intet mindre end fantastisk! Glad har vundet en Danish Design Award med vores Furoshiki-design for Uniqlo.

Danish Design Award er årets store danske designbegivenhed, som hylder de bedste designløsninger og viser de mange måder, hvorpå design kan gøre en forskel for vores samfund.

Christina Melander, Programchef for Danish Design Award, udtaler:

”Det er meget ofte – og af mange forskellige årsager – svært at inkludere mennesker med handicap i samarbejder og projekter, selvom der mange steder er et stort ønske om at gøre det. Også derfor er det helt fantastisk, at Glad Fonden har bygget en organisation, hvor det ikke bare er muligt men også levedygtigt at engagere mennesker med kognitive udfordringer i så mange forskellige sammenhænge. Der kan kun være én vinder – for denne præstation taler for sig selv. Vi bliver nødt til at skabe flere meningsfulde jobs for mennesker med handicap.”

Vi er helt benovede over, at en jury fuld af branchefolk anerkender både vores designafdeling og hele vores forretningsform. I Glad Fonden tror vi på, at diversitet på arbejdsmarkedet er en styrke. I Glad Design kommer det til udtryk i de helt unikke designs, teamet i fællesskab skaber.

Danish Design Award uddeles af en jury bestående af medlemmer fra Designrådet til danske produkter, der udmærker sig specielt ved industrielt og/eller grafisk design.

Tidligere vindere af Employment Growth-prisen tæller Too Good to Go (2020), Lakrids By Bülow (2019) Joe & the Juice(2018).

 

Illustratorerne bag det prisvindende design

Portrætbilleder af tre smilende mennesker

”Det er bare stort at vinde en designpris, det kan man godt være stolt af! Det er første gang, jeg er med til at vinde en pris. Design er det, jeg allerhelst vil arbejde med, og jeg er også ret glad for tøj og tasker, så det var rigtig sjovt at se sit eget design i Uniqlos butikker”, fortæller Daniel Poulsen, illustrator i Glad Design.

 

Artikler om Glad Designs modtagelse af Danish Design Award:

Politiken: Danske illustratorer med udviklingshandikap får designpris for japansk indpakning

Fashion Forum: Glad Design vinder pris ved Danish Design Award

Københavnliv.dk: Daniels drøm er gået i opfyldelse på Rentemestervej: Modtager kæmpe anerkendelse

 

Vil du vide mere om Glad Design?

Se flere af vores kunder og cases her.

Glad Design

Her samler vi ikke på data, men på glade historier