Fonden

Glad Zoo vinder Vejen Kommunes Handicappris 2022

Vores Zoo i Lintrup i Sønderjylland har vundet Vejen Kommunes Handicappris. "Mange tak, det betyder meget for os", lyder det fra leder i Glad Zoo, Dennis Hein Jensen.

I er ildsjæle, der gør en kæmpe indsats, og I er med til at gøre en stor forskel for borgere med handicap.”

Sådan lød ordene fra borgmester i Vejen Kommunen, Frank Schmidt-Hansen, da han overrakte årets handicappris til Glad Zoo og leder Dennis Hein Jensen onsdag aften.

Og det var en stolt og glad leder, der modtog prisen.

“Mange tak, det betyder meget for os. I Glad Fonden er alle en ressource på arbejdsmarkedet, og vi har stor glæde af vores ansatte i fleksjob. I Zoo oplever vi, at de er super serviceminded og gode til at tage sig af vores gæster. Der er brug for alle hænder,” lyder det fra Dennis Hein Jensen.

Borgmesteren uddybede begrundelsen med, at Glad Zoo er den mest besøgte turistattraktion i Vejen Kommune, som samtidig tager et socialt ansvar. I Glad Zoo er der plads til forskelligheder og trivsel af medarbejdere er i højsædet. Året rundt beskæftiger Glad Zoo 3-4 medarbejdere i fleksjob, som varetager mange forskellige opgaver.

Fra venstre ses Marianne og Birgit som er ansat i fleksjob i Glad Zoo, Dennis Hein Jensen, borgmester Frank Schmidt-Hansen og formand for Handicaprådet i Vejen Kommune, Kai Østergaard.

Her samler vi ikke på data, men på glade historier