Fonden

Ingen er perfekt

DR er aktuel med dokumentarserien "Ingen er perfekt". En række af Glad Fondens medarbejdere er hovedpersoner og lader seerne komme helt tæt på deres særlige udfordringer, og på hvordan de søger at mestre livsvilkårene for i videst muligt omfang at få et liv så tæt på ”normalen” som muligt.

”Lad os nu fjerne det mærkelige og mystiske, for det er jo stadig mennesker med de samme drømme og de samme tanker – handicap eller ej.” Udsagnet er fra Amalie Kondrup, søster til Marie Lisbjerg Jensen, der er skuespiller på Glad Teater og udviklingshæmmet. Begge deltager de i dokumentaren ”Ingen er perfekt”, som er aktuel på DR1.

Man skal være lavet af granit for ikke at blive berørt af dokumentarist Lisbeth Dillings fornemt præcise og ærlige fremstilling af mennesker og systemer. En række af Glad Fondens medarbejdere er hovedpersoner og lader seerne komme helt tæt på deres særlige udfordringer, og på hvordan de søger at mestre livsvilkårene for i videst muligt omfang at få et liv så tæt på ”normalen” som muligt.

Serien havde premiere den 18. november 2019. Se første afsnit her

De næste 3 afsnit sendes på DR1 de kommende mandage kl. 20.45.
I Glad Fonden håber vi, at serien kan bidrage til debatten om mennesker med handicaps stilling i samfundet.

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her