Fonden

Glad Service - bæredygtig rengøring

I Glad Service er det vores ambition at sikre dig og dine kolleger en arbejdsplads, der altid er indbydende og ren. Det gør vi gennem en skræddersyet løsning, der matcher netop jeres behov. En ren arbejdsplads højner trivslen og dermed effektiviteten.

Glad Service leverer rengøring og udendørs renhold til virksomheder blandt andet housekeeping til flere store kontorhoteller.

Ligesom Glad Fondens øvrige virksomheder er Glad Service en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger medarbejdere med og uden handicap. Vi konkurrerer på markedsvilkår og leverer professionelle produkter og services. På den måde bidrager vi til et mere mangfoldigt og inkluderende arbejdsmarked i tråd med FN’s verdensmål om social bæredygtighed.

En af vores rigtig gode samarbejdspartnere er Woods Office.

“I Woods Office har vi valgt Glad Service, fordi de leverer høj kvalitet, de bruger nyeste teknologi og bæredygtige metoder, og de har nogle principper, der tapper direkte ind i vores værdier”, siger Zenia Ekdal fra NREP, som driver Woods Office, om valget af Glad Service som rengøringsleverandør.

Hver dag sørger et team af Glad Services medarbejdere med og uden handicap for, at rengøringen i Woods Office er i top. Og hos Woods Office har rengøringen en stor indflydelse på en velfungerende arbejdsdag.

“En god dag starter med rene omgivelser og rene omgivelser er med til at bidrage til øget sundhed og bedre fokus”, lyder det fra Zenia Ekdal.

Woods Office tilbyder faste og fleksible kontorpladser og egne unikke kontorer. Se mere om samarbejdet i videoen. 

Vil du vide mere om Glad Service?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan samarbejde. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier