Fonden

Beskæftigelse

I Glad bidrager vi til et mere mangfoldigt arbejdsmarked. Det gør vi gennem ansættelser i vores egne virksomheder og gennem samarbejder med andre virksomheder og organisationer.

Vi arbejder med medier, teater, design, uddannelse, catering og facility service. Jobsene spænder vidt fra rengøring og madlavning til design, tv-produktion, skuespil og dyrepasning. Alle er baseret på et tæt samarbejde mellem mennesker med og uden handicap.

Vi ved, at det at være en del af et arbejdsfællesskab har stor betydning for livskvalitet. Det at høre til, samarbejdet med kollegaer, muligheden for personlig og faglig udvikling, glæden ved at bidrage til fælles resultater, som andre har brug for. Alt sammen er det elementer i oplevelsen af det gode liv.

I Glad finder du arbejdsfællesskaber, hvor vi er sammen om at skabe resultater, som har værdi og efterspørges af andre. Vores kunder og samarbejdspartnere omfatter både private virksomheder, organisationer og kulturinstitutioner. Eksempler på aktuelle samarbejder er: NREP, Salling Group, Uniqlo, Pihl & Søn, Compass Group, Dorte Mandrup, Strong Production, Dansk Erhverv, KAB, Kirkens Korshær, Røde Kors, Mungo Park, Thorvaldsens Museum m.fl.
Vi har 25 års erfaring med jobskabelse og samarbejder med mere end 40 kommuner landet over om uddannelse og beskæftigelse på særlige vilkår.

Vi har afdelinger i København, Ringsted, Aarhus, Esbjerg, Vejen og Aabenraa.

I Glad er det vores kunder og de fælles resultater, der er i fokus i hverdagen. Vi betragter alle som kollegaer, uanset ansættelsesform. Vores udgangspunkt er, at alle medarbejdere oplever at være en del af et fællesskab og et miljø præget af ligeværdighed og respekt.

Vi tilbyder meningsfulde jobs til alle, hvad enten du er ansat i job med støtte eller ej. Fælles for alle er, at vi bidrager til en arbejdsplads, hvor vi har fokus på høj faglighed og fælles værdier, der understøtter, at vi alle bidrager med de ressourcer og kompetencer, vi har.

Nogle jobs kræver involvering af jobcentre eller kommuner. Det gælder ansættelser i fleksjob, job med løntilskud og beskyttet beskæftigelse.

Ledige stillinger i Glad, der ikke kræver støtte og involvering af jobcentre, finder du her

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Du eller din sagsbehandler er meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Så kan vi sammen finde den rette vej mod arbejde for dig.

Kontakt HR

Her samler vi ikke på data, men på glade historier