Fonden

Glad Mad på Folkemødet

Når Folkemødet på Bornholm slår dørene op torsdag den 16. juni, kan du blive forkælet med lækre smagsoplevelser i Domen, hvor Glad Mads medarbejdere servicerer sultne gæster. Du finder os også i Dansk Erhvervs telt, som vi sørger for at holde nydeligt og pænt og serverer drikkevarer.

Foto: Joshua Tree/Foreningen Folkemødet

I år kan du nyde et lækkert måltid fra Glad Mad i Domen på Bornholm, mens du kigger ud over den smukke Østersø og nyder Folkmødestemningen.  10 medarbejdere fra Glad Mad glæder sig til at servere under Folkemødet.

Menu

Fish ‘n’ chips: Dansk torsk i sprød beer batter. Serveret med lækre fritter og Glads hjemmelavede sauce tartare, 129.-

Sommerkornsalat med friske urter og varmrøget laks, 105.-

Sommerkornsalat med friske urter og falafler samt myntedressing, 105.-

Åbningstider:
Torsdag: 10 – 21
Fredag: 10 – 21
Lørdag: 10 – 21

Glad Mads køkkenchef, Nick Vienberg, kommer også på Folkemødet. 

Du finder os i Domen på Cirkuspladsen. 

Den smukke udsigt til havet fra Domen. 

Vi er også i teltet hos Dansk Erhverv, hvor Sumer og Martin vil sørge for at holde det pænt og servere vand, kaffe og fadøl.

Martin og Sumer stod også klar til at betjene kunder i Dansk Erhvervs telt ved Folkemødet i 2019, og nu er de tilbage i teltet. For Dansk Erhverv havde en rigtig god oplevelse, da de Glad hjalp til sidste gang.

“Vi har valgt at indgå samarbejdet med vores medlem GLAD, da vi støtter op om et rummeligt arbejdsmarked. Vi har tidligere haft glæde af at benytte GLAD’s medarbejdere til at bemande vores bar til Folkemødet med stor succes,” siger kursus- og eventmanager hos Dansk Erhverv, Jeanette Rohd Gernsøe.

Du er også meget velkommen til at følge os på Instagram: madfraglad. Her er masser af lækre madbilleder, som giver god inspiration, og du kan følge med i, hvordan det gør på Folkemødet.

Mød vores medarbejdere på Folkemødet: https://www.gladmad.dk/news/mod-vores-medarbejdere-pa-folkemodet/

I Glad tror vi på, at mennesker med forskellige forudsætninger er et aktiv, der kan gøre vores samfund, gladere og mere inspirerende. Vi uddanner og ansætter mennesker med og uden handicap og har 8 forretningsområder, heriblandt Glad Mad, med mere end 300 ansatte.

Vil du vide mere?

Vi vil rigtig gerne fortælle dig mere om Glad Mad. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier