Fonden

Vi har et nyt samarbejde med Madkastellet

Glad og Madkastellet har netop underskrevet en samarbejdsaftale. Aftalen betyder, at nogle af Glads elever får bedre mulighed for beskæftigelse og for at udvikle deres fulde potentiale hos en af landets førende koncerner inden for restauration, eventcatering og kantiner.

Mangel på kvalificeret arbejdskraft får Madkastellet – en af landets største mad- event- og restaurantaktører – til tænke nyt, når der skal rekrutteres personale. Madkastellet har indgået en preferred partner-aftale med Glad, hvis virke og værdisæt også matcher Madkastellets mantra om, at man som virksomhed har et socialt ansvar.

”Vi ser samarbejdet som en løftestang for værdiskabelse i vores organisation"

Rasmus Pors, ejer og stifter af Madkastellet.

Glad arbejder med inklusion i bred forstand gennem uddannelse og beskæftigelse, blandt andet til køkkener, service og rengøring. For at skabe flere arbejdspladser for mennesker med handicap, og kvalificere arbejdskraft, har Madkastellet og Glad netop underskrevet en samarbejdsaftale. Aftalen betyder, at nogle af Glads elever får bedre mulighed for beskæftigelse og for at udvikle deres fulde potentiale hos en af landets førende koncerner inden for restauration, eventcatering og kantiner.

Mere om samarbejdet

Horesta retter fokus på samarbejdet mellem Glad og Madkastellet

Læs artiklen her

Her samler vi ikke på data, men på glade historier